duminică, 11 iulie 2010

Facultate?? II...


Nu stiu ce este cu mine?? Am o stare ciudata si nu am pofta de mancare,sa fie din cazua facultatii,dar maine ma duc sa ma inscriu ,nu dau admitere. Sunt un pic pe ganduri,imi doresc sa iau, pentru ca ma chinui si imi propun pentru asta sa dau 200%.
Nu stiu cum o sa fie,nu stiu daca o sa incep cu ce vreau, eu din repertoriu, nu stiu ce melodie imi pica la partea de dans,dar sper sa fie una pe care pot dansa cu usurinta (problema e ca vreau sa iasa bine si in plus sunt si emotiile), la partea cu cantatul...aci o sa fie un moment comic! Am si o parte de improvizatie pornind de la repertoriu. Poate imi dau o tema de MUSICAL la vreo poezie, ca m-au rupt in 4.
Nu stiu, am multe intrebari de pus si nu am cui?! Suspansul ma omoara,dar nu mai am mult de asteptat ,pe 15 incepe examinarea si tine 3 zile.
Sper sa fac totul ca la carte, ca daca nu ma oftic si intra stresul pe fir,ceea ce nu vreau! Viata mea e grele,pentru ca sunt multe de care trebuie sa ma ocup si uneori simt ca nu le fac fata,dar nu ma pot lasa doborat de ele,trebuie sa demonstrez ca sunt puternic si ca nu ma doboara un vanticel.
Plec cu gandul ca am sa iau si cu speranta ca bunul Dumnezeu, ma iubeste si tine cu mine. Doamne ajuta! (la admitere) :D

Niciun comentariu: