luni, 21 iunie 2010

Consumul de TV, duce la Prostie !!


Cum nu am ce face, am dat drumul la Tv. S-a aprins pe Antena 1. In acest moment este o emisiune foarte vizionata. Nu ii dau numele, nu se merita. Observ,cum dudui ,blonde, proaste de dau in gropi, comenteaza anumite subiecte propuse de moderator. Dudui care, pana ieri,apareau in ziare sa-si faca reclama pe spatele iubitilor lor, fotbalisti de profesie. Vai,domnule si cat de indignate sunt ca apar alte "firfizoane" in locul lor. Stau si ma gandesc...de ce se uita,atata lume la emisiunea asta???
1. Din cauza postului,care e vechi pe piata, si lumea are incredere in el.
2.Datorita,duduilor (sa le zicem "Bunaciuni") care apar imbracate, intr-un petec.
3.Datorita chilotarelilor.
Nu pot sa-mi dau un raspuns,dar sunt sigur ca sunt multi factori de genul asta ,care apar.
Stau si ma uit la moderator,atunci cand distinsii,invitati,intrec masura, intervine si el in discutie, cu o vorba ,doua,ca sa tempereze ,chipurile, discutia.
Bine, asta o spune,asa,ca stie...ca e CNA-ul e cu ochii pe el,dar in acelasi timp ii indeamna sa se certe, aruncand tot felul de fitile.
Astfel de emisiuni sunt pe toate posturile, ascunse, sub numele de reality show sau pamflet.
NU vreau sa vad, pe posturile patriei noastre, numai emisiuni,gen emisiunile de pe TVR cultural,dar sunt convins ca ar putea, sa taie din cioacele astea,care apar zilnic la Tv.
Exista un spot,aversitment,care spune,asa: Excesul de sare,zahar sau grasimi,dauneaza grav sanatatii! Eu as spune asa: Excesul de sare ,zahar si Tv ,dauneaza grav sanatatii!
In ultimul timp,de ce sa mint, ma uit la desene animate.Incerc sa evit emisiunile in care gasim chilotareli din belsug. Bine, unele desene sunt umpic deochiate,dar asta este alta poveste.
Nu pot sa zic,decat alegeti-va cu atentie emisiunile. Bafta!!

Niciun comentariu: