marți, 14 decembrie 2010

Divin !!

Astazi, pe cand eram la vorbire scenica, ascultam niste melodii din musicalul "Romeo si Julieta" si musicalul "Notre-dame de Paris",care sunt magnifice. Iuvbesc atat de mult melodiile,incat nu nu ma pot satura,chiar daca le-am ascultat de mii de ori. Pur si simplu, nu te saturi de ele !
In acest moment ascultat melodiile din musicalul Notre-Dame...sunt melodii care imi dau o stare speciala. Melodii precum: "Liberes","Belle","Condamnes","Le temps de catedrali", "Beau come le soleil" ,etc,pe care le-as asculta la orice ora din zi si din noapte. si la fel se intampla si cu cele din "Romeo si Julieta". Aaa si mai e ceva , ma inspirafoarte mult, dupa parca sunt un alt om, unul mai linistit...sunt un remediu bun,daca nu te simti bine sau esti plictisit,stresat, nervos,toate aceste stari dispar.
Pentru oricine vrea sa le vada, recomand varianta in franceza,atat pentru "Romeo si Julieta",dar si pentru "Notre-Dame de Paris",ca sa intelegeti cu adevarat, sa vedeti ce fior exista,iar abea dupa,daca mai puteti sa le vedeti si in romana sau alte limbi.
Cert e ca n-o sa va para rau, si daca nu intelegeti e bine sa le cautati cu traducere in romana sau engleza, asta pentru cultura voastra pentru a intelege ce spun oamenii aia acolo :D.
Eu o sa caut partiturile melodiilor, poate am noroc sa le gasesc...Bafta !

Niciun comentariu: