duminică, 12 septembrie 2010

State si Flacara-Vacanta la Nisa...

Hai sa alunecam, usor ,catre taramul "MediaPro", care ne da un lung-metraj bun, "State si Flacara-Vacanta la Nisa." El ne arata peripetiile mult indragitului cuplu, State si Flacara.
Micile scapari , care se intampla undeva la inceputul filmului, sunt mascate de jocul actorilor,care este magnific. Nu pot sa nu remarc jocul lui Carmen Tanase sau jocul lui Gheorghe Visu, care pare ca s-au obisnuit cu personajele. Daca o sa dam un mic review, undeva la inceputurile cuplului State si Flacara, o sa vedem mari diferente, vocea ,atitudinea sunt fortate,dar acum parca sunt mult mai naturali(asta poate sa fie o mica rautate,dar asa mi se pare,oricum schimbarea e in bine ). Pentru acest lung-metraj s-a filmat la Nisa, intr-o locatie frumoasa. Jocul Minodorei alias Doinita Oancea,este si el din ce in ce mai bun , ea fiind studenta in anul trei la actorie. Nu pot sa spun ca nu mi-a placut vreun actor, toti incearca sa isi evidentieze jocul actoricesc, si da o sa spun ca productiile MediaPro sunt din ce in ce mai reusite. Scena emotionanta,care te marcheaza ,este scena in care Flacara isi descopera fiul pierdut in urma cu 25 de ani , in spitalul unde l-a nascut. Este scena care iti ramane in minte, dupa ce vezi filmul.La sfarsitul filmului ii vedem pe actori pe un vapor, vorbind, unii dintre ei chiar sarbatorind reusita( sa zicem asa). Filmul este o punte de legatura intre cele doua seriale:"State si Flacara " si "Mostenirea".Asteptam sa vedem, de la intai octombrie ,ce se intampla in serialul "Mostenirea".






Edit:
1) Ce parere aveti despre productiile romanesti??
2) Cum sunt tinerii actori din aceste filme???
3) Care este actorul /actrita voastra preferata???

2 comentarii:

Bogdan spunea...

M-ai nenorocit escalere!!!! Doinita e studenta la actorie????? Mama ei de scoala de teatru. Ptiu drace, cred ca face la FF sau la ID. Si ca sa raspund si la intrebari:

1. Imi plac mai mult branza de burduf si carnatii de plescoi.

2. Ca jucatorii Stelei la Liverpool: prosti

3. Aici e simplu: Alina Plugaru

EscAleR spunea...

Nu stiu ce sa zic???
Ea e in anul 3 , din cate stiu...face la zi. Oricum Scoala de teatru e buna! =)))